Klinkerwerken

Wilt u een oprit of terras laten aanleggen? Wenst u tuinpaden te laten construeren? Bij In-side-out bent u aan het juiste adres voor al uw bestratingen. Ons bedrijf heeft ruime ervaring in het plaatsen van betonklinkers, kleiklinkers, kasseien en natuursteen. Wij beschikken over de nodige werktuigen om naast de klinkerwerken eventuele bijkomende grondwerken te kunnen uitvoeren.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen ons inschakelen voor de aanleg van inritten, sierbestrating, tuinpaden, parkings, boorden en terrassen.

De klinkers kunnen geplaatst worden volgens een door u gekozen legpatroon. Bij een ingewikkeld legpatroon zal de kostprijs van de klinkerwerken uiteraard hoger liggen dan bij een eenvoudig legpatroon. Om u een duidelijk beeld te kunnen geven van de kostprijs van de klinkerwerken, komen we graag bij u langs. Zo kunnen we alle opmetingen correct uitvoeren.

Ons vakmanschap beperkt zich niet tot het plaatsen van de klinkers. Wij hebben ook oog voor de fundering zodat verzakking van de klinkers wordt tegengegaan. Bovendien schenken we voldoende aandacht aan de afwatering en last but not least aan de esthetiek. Een mooie oprit of een stijlvol terras, dat is wat u van ons kunt verwachten.